Logo

Lavertu & De Raad

Met ons advies op maat kan je je personeel een solide pensioen bieden, de impact van risico's rondom personeel verminderen en verzuimkosten effectief beheersen.

Bij Lavertu & De Raad kun je niet alleen terecht voor advies op het gebied van pensioenregelingen en verzuimverzekeringen, maar ook voor begeleiding bij belangrijke verzekeringen voor werkgevers zoals de werkgeversaansprakelijkheidsverzekering.


Wij bieden maatwerkoplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw bedrijfssituatie en branche.

Waarom personeelsverzekeringen en regelingen voor je personeel afsluiten via Lavertu & De Raad?

Persoonlijk

We houden rekening met jouw bedrijfsdoelstellingen, budget, en risicobereidheid. We nemen de tijd om de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf te begrijpen. Ons advies stemmen we daarop af.

Samen met ons kan je ervoor zorgen dat jouw bedrijf goed is beschermd en kan je je werknemers laten genieten van een solide financiële toekomst.

100% onafhankelijk

Als onafhankelijke adviseur zijn wij volledig vrij om je de beste opties aan te bieden, zonder enige verplichting om producten van een specifieke aanbieder aan te bevelen.

Op deze manier kunnen wij je objectief en eerlijk adviseren, zodat je verzekerd bent van het beste advies voor jouw bedrijf.

Service

Je kunt rekenen op een hoog niveau van service en kennis, zowel tijdens het adviesproces als daarna.

We zijn er om je te ondersteunen en eventuele vragen of zorgen te beantwoorden. Je bent geen nummer bij ons; we streven naar een langdurige relatie waarin de belangen van jouw bedrijf centraal staan.

Maatwerk

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten op jouw specifieke bedrijfssituatie en branche.

Communicatie

Wij kunnen je helpen bij het helder communiceren van complexe onderwerpen zoals pensioen naar je werknemers.

Gespecialiseerd

WIj hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van pensioenen en personeelsverzekeringen. Met onze deskundige adviseurs met diepgaande kennis over deze complexe materie aan jouw zijnde sta je sterk.

Solide pensioentoekomst

Onafhankelijk advies over personeelsverzekeringen en pensioen
Veelgestelde vragen en antwoorden

Lavertu & De Raad is een onafhankelijk advieskantoor. We krijgen regelmatig vragen hierover met betrekking tot personeelsverzekeringen en pensioen. Hieronder vind je het antwoord op de meest gestelde vragen.

Een onafhankelijke adviseur is niet gebonden aan specifieke producten of aanbieders. Dit betekent dat het advies puur gebaseerd is op jouw behoeften, niet op het promoten van een bepaald product.

Als werkgever wil je ervoor zorgen dat je werknemers goed beschermd zijn en de juiste voordelen ontvangen. In sommige gevallen zijn verzekeringen, regelingen of communicatie hierover zelfs verplicht. Een adviseur helpt je bij het begrijpen van complexe regels en biedt op maat gemaakt advies.

Een adviseur evalueert de behoeften van zowel het bedrijf als de werknemers en helpt bij het kiezen van een pensioenplan dat zowel kosteneffectief als aantrekkelijk is voor het personeel.
Ja, sommige pensioenregelingen bieden fiscale voordelen. Een adviseur kan deze regelingen identificeren en uitleggen hoe je hiervan kunt profiteren.
Adviseurs bieden niet alleen advies aan werkgevers, maar kunnen ook educatieve sessies organiseren om werknemers te informeren over hun pensioenplannen.
Een verzuimverzekering beschermt je bedrijf tegen de financiële gevolgen van langdurige ziekte van werknemers. Een adviseur kan helpen bij het vinden van een verzekering die past bij jouw bedrijfsgrootte en risico’s.
Een onafhankelijke adviseur kan de markt vergelijken en de meest kosteneffectieve oplossingen vinden die aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf.
Een adviseur kan je begeleiden bij het aanpassen van je pensioen- en verzuimverzekeringen om mee te groeien met de veranderingen in je bedrijf.
Paul de Raad

Kennis maken?

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen met persoonlijk advies op maat. Vul hieronder je gegevens in en we nemen snel contact met je op.