Logo

Lavertu & De Raad

Hulp bij uw belastingaangifte tegen zeer scherpe tarieven

Lavertu & De Raad werkt samen met Harald Brouwer. Harald is Master in Pensions and Life Assurance (MPLA), gecertificeerd financieel planner (FFP) en Register Belasting consulent (RBc). 

Door deze samenwerking kunnen wij u voortaan tegen zeer scherpe tarieven ook van dienst zijn met het invullen van uw belastingaangifte.

Waarom uw belastingaangifte uitbesteden?

Tegenwoordig vult de belastingdienst uw aangifte vantevoren al in met gegevens die zij van u hebben. Denk daarbij aan uw inkomen, spaarsaldi en hypotheekrente (als u een eigen woning heeft).
Het wordt dus steeds makkelijker om de aangifte in te vullen. Toch moet het echte werk nog beginnen. Een aangifte die met kennis van zaken is ingevuld kan u veel geld besparen. Enkele voorbeelden:

Hoeveel kost het?

  • Wij verzorgen uw aangifte inkomstenbelasting in principe op afstand. Hierdoor kunnen wij u onze dienstverlening aanbieden tegen een zeer scherpe prijsstelling van € 75,- inclusief btw. Er gelden geen aanvullende kosten, tenzij er complexere zaken aan de orde zijn (bijvoorbeeld een recente echtscheiding).
  • Voor complexe aangiften geldt een prijs op aanvraag (bijvoorbeeld de aangifte voor ondernemers, F-biljetten, erfbelasting).
  • Bezoek aan huis of op kantoor is mogelijk. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de reisafstand, maar bedragen tenminste € 25,- inclusief btw.

Hoe werkt het?

U ontvangt een machtiging waarbij u akkoord gaat met het bedrag voor het opstellen van de aangifte. Na het opstellen van de aangifte ontvangt u een kopie van de aangifte met daarbij het verzoek om daar akkoord op te geven.
Na uw akkoord wordt de aangifte voor u ingediend. Als geregistreerde belastingconsulent kunnen wij de aangifte rechtstreeks bij de Belastingdienst indienen. U hoeft dus geen persoonlijke inloggegevens (zoals uw DigID) te verstrekken.
Harald Brouwer

Kennis maken?

Hoe kan ik mijn aftrekposten optimaal verdelen?
Ik heb een nieuwe woning gekocht. Welke kosten kan ik aftrekken? Voorbeelden van vragen die wij graag voor je beantwoorden.

 

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen met Belastingadvies op maat. Vul hieronder je gegevens in en we nemen snel contact met je op.