Slim ondernemen is ook uw inkomen voor later goed regelen

Wij helpen u graag om alles goed te regelen. Dat doen we persoonlijk en laagdrempelig.ZJ Advies

Voor uw boekhouding en fiscale begeleiding werkt u samen met ZJ Advies. Slim! Dat bespaart u een hoop werk en u bent er tegelijkertijd van verzekerd dat alles goed is geregeld. Als ondernemer is het ook slim om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met uw "inkomen voor later". Waarom? Omdat u eigenlijk alles zelf moet regelen.

Pensioen voor ondernemers

Wist u dat een werknemer 1 dag per week voor de opbouw van zijn pensioen werkt? Dan kunt u zich voorstellen dat het geen overbodige luxe is om ook als ondernemer te sparen voor later. Het goede nieuws is dat u dat ook fiscaal vriendelijk kunt doen. Ons advies is om zo snel mogelijk te beginnen. Zo went u er niet alleen aan om geld opzij te zetten, het is ook een stuk goedkoper! Net zoals bij uw boekhouding kan een goede adviseur veel voor u betekenen bij het optimaliseren van uw financiële plaatje. Wij stellen ons graag aan u voor

Eenvoudige oplossingen voor complexe materie

Wij zijn Lavertu & De Raad. Al jarenlang begeleiden wij (Jan Lavertu en Paul de Raad) ondernemers bij hun financiën en bedrijfsverzekeringen. Wij adviseren over financiële zaken zoals pensioen en arbeidsongeschiktheid. Onze adviezen zijn laagdrempelig en begrijpelijk. Zoals we zelf vaak zeggen; "Wij geven graag eenvoudige oplossingen voor complexe materie". Onze klanten kunnen bijvoorbeeld in een helder online overzicht precies zien hoe hun financiële plaatje ervoor staat. Dat zorgt voor een heldere momentopname en als situaties veranderen kunnen onze adviezen eenvoudig op de nieuwe situatie worden afgestemd.

Kennismaken?

Wilt u persoonlijk kennis maken met onze dienstverlening? Maak dan een afspraak, geheel vrijblijvend uiteraard.
Wij verheugen ons erop om u te ontmoeten!
Met hartelijke groet,
Jan Lavertu en Paul de Raad

Jan Lavertu


Paul de Raad over Jan Lavertu:

"Ik ken Jan als een zeer sympathieke collega. Hij heeft veel kennis van pensioen en is gespecialiseerd in advies voor de dga, bedrijfspensioenfondsen en grotere collectiviteiten. Jan is altijd oplossingsgericht bezig ten behoeve van de klant. Oplossingen die gezien het onderwerp soms een lange adem nodig hebben. Voor een hardloper op de langere afstand ziet hij dat als een uitdaging."
Direct contact met Jan:
jan@lavra.nl
06 212 45 912

Paul de Raad


Jan Lavertu over  Paul de Raad

"Bezig zijn met zijn klanten en kijken of er een goede propositie is aan te bieden. Paul laat zich niet gauw uit het veld slaan en als hij iets van plan is dan gebeurt het ook. Ook al zijn het complexe producten waar hij mee werkt. De oplossing voldoet aan alle eenvoud, namelijk die van de klant. Als waterpoloër weet hij dat een doel niet zonder inspanning bereikt wordt."


Direct contact met Paul:
paul@lavra.nl
06 212 47 951